Uncategorized

I SVB!

På fredag kommer SVBs katalog med höstens böcker ut. Och eftersom Fallen tid nu går i tryck är den med! Nervöst och roligt.

Om inte annat jobbar jag på med ett av mina nya projekt. Liksom det tidigare är det en aning svårplacerat – new adult – kommer nog närmast vad avser genre, men språket är inte finstämt och hjältinnan mer av en antihjälte.

Han äter pasta som en man med gaffeln i höger hand och vänster armbåge på bordet. Inte så att det ser taffligt ut, utan mer skönt och avslappnat. Och bäst av allt, han påminner inte alls om direktörssonen, som satt med kvasten uppkörd i röven och pekfingret i luften när han punkterade sin oxfilé med kirurgisk försiktighet. 

 

 

 

One thought on “I SVB!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s