Uncategorized

Read: Född fenomenal

Sorgligt nog hinner jag läsa alldeles för lite, och dessutom hamnar jag alltid i fel tempus om jag mixar dvs läser presens när jag skriver imperfekt och vise versa … hur svårt kan det vara? Tydligen jättesvårt. Vissa kan blanda med stil och eftertänksamhet, men det är verkligen inte vad som inträffar när jag skriver.

Tillbaka till boken. Rolig story och ‘Rutan’ är en härlig karaktär, som utan att polera berättar sina memoarer … småfnissar fortfarande åt epilogen.

Rekommenderas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s