Uncategorized

Read: Vi är inte sådana som i slutet får varandra

Nu har jag unnat mig att läsa bok igen och ovan nämnda titel har jag varit sugen på länge. Tyvärr har jag ruggit svårt för otrohet, vilket gjorde att storyn inte fullt ut föll mig i smaken. Dock fungerade boken i övrigt, upplägget påminde lite om Bornebuschs: Född fenomenal, även om Sandbergs  Cassiopeja var mer svårmod än Rutan.Kan absolut tänka mig att läsa något annat av samma författaren!

Min nya grej är att jag ska försöka sluta ladda hem engelska böcker och översättningar för att prioritera lite ‘svensk’ läsning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s