Uncategorized

Medan jag väntar…

… på att redigera vidare det manus jag har valt att kalla SPEL, skriver jag på annat. I helgen läste jag igenom UR ASKAN och upptäckte att det inte sög, som jag varit lite rädd för. Det håller OK, och är långt ifrån så ofärdigt som jag trott. Jag kommer därför att göra ett ryck den närmaste veckan för att gå igenom det ett varv, låta någon läsa och sedan lägga upp det för fri nedladdning hos Reads of Mine.

Dagen har jag ägnat åt att scout:a karaktärerna till mitt ADAM manus, vilket har börjat ta lite form. Jag älskar den delen, att efter att ha skrivit tillräckligt långt och fått en känsla för hur jag ser mina karaktärer, få ge mig ut på I:net och  hitta dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s