Kom ska jag berätta en hemlighet

Funderar på en sak …

… om jag tycker det är tråkigt att skriva … kommer läsaren att märka det? Skriver på mitt senaste, är 10K in, och alla ord jag får ner på pappret krystas fram med förhoppningen att bara jag kommer till nästa kapitel … det då det där viktiga / intressanta / roliga / hemska händer … kommer allt att lossna.

5 thoughts on “Funderar på en sak …

  1. Jag skriver efter mottot: “Ett första utkast behöver inte bli bra, det behöver bara bli skrivet.”
    Det är ju det som är så bra, att det man skriver som känns tråkigt och framkrystat när man skriver det kan man alltid komma tillbaka till under redigeringen och skriva om, skriva bättre. Vissa av mina kapitel är rena transportsträckorna just nu, så tråkiga och jag har bara fått ner ord som kan ta mig vidare. Nu när redigeringen snart startar, då ska det fyllas ut och förhoppningsvis bli betydligt bättre 🙂
    /Christina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s