Kom ska jag berätta en hemlighet / Skrivande

Miljö, barndom och ny skrivhelg!

Denna vecka har vardagen slukat mig. Mkt jobb, baciller och mörker i omlopp. Dock fick jag äntligen tummen ur och bokade in en tripp tillbaka till barndomen. Stället där jag bodde (i tjänstebostaden) har förvandlats till hotell och då jag i mitt senaste ‘stjäl’ mycket av miljön ur minnet har jag länge planerat att återvända och nu blir det av! Planen var att åka helt solo … övernatta, äta ensam och sedan skriva som en tok i 36 timmar. Men nu blir det ännu bättre då jag lyckades lura med en skrivarvän (Fia)!

Jag har verkligen så starka minnen därifrån, och vann jag odrägligt mkt pengar skulle jag köpa stället och frysa det i tiden!

 

2 thoughts on “Miljö, barndom och ny skrivhelg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s