Spel

Författarbesök: Anders de la Motte

Jag försöker alltid passa på att gå när biblioteket bjuder till och denna gång var det ingen annan än de la Motte som var på besök. Och eftersom jag fastnade för Geim … och blev inspirerad av hans berättarteknik … var jag liksom bara tvungen att gå. Han var dessutom riktigt underhållande att lyssna på … och i sann stalker-anda kunde jag inte låta bli att köa till mig två signerade ex i serien, samt ogenerat ge honom lite cred för att mitt spänningsmanus hittade hela vägen till förlag.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s