Oväsentligt / Skrivande

Hunger …

… häromdagen var jag inne på kafét där jag köper lunchsallad. De har förutom sallader … gudomliga bakverk. Biträdet frågade om dieten jag kört de senaste veckorna gör att jag mår bättre. “Nej”, svarade jag ärligt. “Den gör mig mest sur och hungrig.” För det är så jag känner mig: som ett utsvultet monster.

Idag har jag dessutom varit lite vågad och ändrat slutet i mitt nya … jag skriver mkt i Scrivener denna gång, och hoppar ganska mkt mellan kapitlen, skriver lite här, kör fast, skriver lite där. Osäker på om det är ett lyckat koncept, men det tar mig framåt, vilket är trevligt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s