Oväsentligt

På visning …

Ibland får jag för mig att jag vill bo som när jag växte upp … dvs i ett gammalt hus ute på landet. Så idag tvingade jag med min man till ett gult sekelskifteshus med grönt plåttak, matsal, bibliotek och knarrande trappsteg. Såååå otroligt vackert, och tyvärr mer idylliskt i tanken än praktiken.

Vinden huserar förmodligen både råttor och spöken. Vägen kräver fyrhjulsdrift eller mindre traktor om vintern och som min man så vänligt inflikade: här kan vi ligga döda i veckor innan någon hittar oss!

2 thoughts on “På visning …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s