Read

Den store Gatsby

Boken är äntligen läst! Och jag är nu jättesugen på att se filmen. Eftersom jag var i de glada tonåren när Titanic gick upp i biograferna är jag och förblir ett tvättäkta Leo fan, och om det varit upp till mig hade han vunnit Oscar redan -97.

DSG är en bok som träffar där den ska. Jag gillar den mycket, inte i huvudsak pga av karaktärerna (även om Mr G är en fascinerande prick) utan för att slutet känns. Så mycket för ‘The American Dream’!

http://www.modernista.se/bocker/den-store-gatsby

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s