Books / Skrivande / Spel

Böcker, bibliotek och en sista punkt!

Nyss satte jag min sista punkt i redigeringen av Spel, nu återstår en genomläsning innan texten ska tillbaka till förlaget. Glädjedans på det!

Så här har min skrivdag sett ut (och de gör de oftast, är en vän av rutiner):

ca 830 åker jag till Nilssons café, där jag köper mig en kaka (en ungherre!) och en kopp kaffe. Där skriver jag sedan fram till klockan 10.00 då jag går till bilen, ställer om P-skivan och tultar vidare till biblioteket. Ibland händer det, som idag, att jag ramlar in på bokhandeln.

Dessa fina böcker blev det denna gång:

9198149202

9174295012

9100153664

 

 

 

 

 

Mellan 10-1130 fortsätter jag skriva, dock med minskad effektivitet pga av åtkomst av WiFi. Därefter köper jag sallad, åker hem och fortsätter skriva fram till 1530. Och just det, på biblioteket hittad jag den här:

9176292487

 

 

 

 

 

Slut på superonsdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s