Adam / Kom ska jag berätta en hemlighet / Spel

De sista procenten, release och höstkänsla

Förra vecka öste jag med Spel, och nu sitter jag åter med mina två andra ‘nästan dugliga’ manus. Det är något med de sista procenten, de som syr ihop det på slutet, så snart jag närmar mig 99% ändrar jag något i texten som får ripple effects: sliter sönder kapitel, karaktärer och optimistiska tidplaner. Nu ligger dock det ena hos testläsare … hoppas hoppas allt som saknas är ett komma och en punkt …

Också är det höst, med allt vad det innebär, vackra färger, förkylningar, jobb …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s