Kom ska jag berätta en hemlighet / Spel

PR, redigering och alldeles för få steg…

Den 19/4 är det dags för SPEL och strax efter jul kickade de mer PR-relaterade förberedelserna igång. Roligt, men det är inte utan att man känner sig lite ‘ny på jobbet’…

Också fick jag tillbaka kommentarer på Kom ska jag berätta en hemlighet & ADAM. Och det verkar vilja sig så bra att bägge på sikt kommer att bli bok. Vågen för det! Så nu prioriterar jag om lite. Mitt nya, Jag ser dig, läggs tillsvidare på is. Dygnet har inte fler timmar och antalet steg på stegräknaren (jag i panik inhandlade efter nyår) visar att jag rör mig som mest när jag går för att ta påtår på kaffet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s