Books / Read

Bokcirklat, snorat och läst …

Slutet av veckan började mkt trevligt då jag fick vara med och gästcirkla med Rödvinsbokcirkeln. Tjoho för det. Kort därefter slog dock förkylningen från helvetet till och under helgens soliga dagar har jag förbrukat allt toalettpapper i huset. En positiv bieffekt av att vara sängliggandes var att jag lyckades läsa Kepnes Varma kroppar. Jag är ju svag för det skruvade så boken passade mig rätt bra. Och citatet / stycket på typ s95 (läste den som e-bok) var klockrent, bland de roligaste och mest träffsäkra meningar jag läst på länge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s