Oväsentligt

Vad man inte ska göra …

… det finns ju ett par saker man kan stryka för att spara tid i sin skrivandeprocess. De manus som skickas till förlag ska inte ha ett medföljande omslag. Nu har jag redan skickat iväg min senaste text (samtida ‘spänningsromance?’) till ett par utvalda förlag, men häromdagen ramlade jag över den perfekta omslagsbilden … och kunde inte låta bli att klippa och klistra lite. Det blev så coolt att Iza tyckte jag skulle sadla om till omslagsmakare … :). När tillfälle ges ska jag dela med mig.

4 thoughts on “Vad man inte ska göra …

    • 🙂 kan skicka det till dig lite senare så får du tjuvkika. Men snart är det dax för DGRs omslag! Ska bli kul när vi kan gå ut med omslag och baksidestext!

      • Jaaa, gör gärna det och du får gärna berätta lite mer om innehållet också. Blev jättenyfiken! 🙂
        Ja, snart, snart är DGRs omslag och baksidestext klara, jag längtar redan! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s